Exposities

Op dit moment is er een expositie te zien in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten met grafisch werk van leden van het Grafisch Atelier Maarssen. Deze tentoonstelling duurt tot en met zondag 19 februari 2023. Buurtcentrum De Schakel is gevestigd aan de Schoolstraat 11, in het hartje van Vleuten.

expositie grafiek vleuten

 

Expo “Kringloop” in Castellum Hogewoerd

Expositie Grafiek bij Castellum Hoge WoerdAchter de schermen werken we op het Grafisch Atelier Maarssen al hard aan de voorbereidingen voor de voorjaarsexpositie bij museum Castellum Hogewoerd in Leidsche Rijn. Deze expositie heeft als thema “kringloop” en zal te zien zijn in de maanden april, mei en juni 2023.

Castellum Hoge Woerd is een opvallende, eigentijdse herbouw van een Romeins fort. De herbouw bevindt zich op de exacte locatie van de restanten in de grond en kent dezelfde omtrek en hoogte van de wallen als het origineel.
Vanuit dit fort bewaakten ruim 2000 jaar geleden Romeinse soldaten de rivier de Rijn. Het Castellum ligt namelijk pal aan de Limes: de voormalige noordgrens van het Romeinse Rijk. Tegenwoordig komen op deze historische plek vol archeologische schatten cultuur, natuur en historie op unieke wijze samen door middel van het archeologische museum, het theater, de stadsboerderij en het café-restaurant die zich binnen de muren van het fort bevinden.Bovendien ligt het Castellum pal aan de limes (Romeinse grens) in Nederland, die onlangs is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed.

 

Poster ZomerExpo 2022 Grafisch Atelier MaarssenZomerexpo

Jaarlijks houdt het GAM in de zomer een expositie ‘Grafiek’. Meestal wordt daarna, indien mogelijk aansluitend, de expositie ‘Anders dan Grafiek’ gehouden. Het GAM is steeds op zoek naar expositiemogelijkheden zodat er meer geëxposeerd kan worden, want we willen ons werk graag laten zien. Vaak biedt zich in de loop van het jaar nog een extra mogelijkheid aan. Hierbij speelt het aanbod van expositieruimte in Maarssen een rol.

 

 

 

 

 

 

2019 Expositie “Feest”

2018 Expositie in Snavelenburg

2018 Expositie ‘Zoet’

2017 Expositie ‘Bloem’

2017 Expositie ‘Anders dan grafiek’

2017 Expositie ‘Vredegoed’